top of page

Cups of Content

Cups of Content is er voor ondernemers en organisaties die een verschil willen maken in deze wereld. Ieder bedrijf heeft een belangrijke boodschap. Het uitdragen en vertalen van deze boodschap naar de doelgroep is enorm belangrijk. 

Veel opdrachtgevers geven aan dat het vertellen van hun verhaal een grote uitdaging is. Welke content sluit goed aan bij de doelgroep? Wanneer is een communicatie uiting effectief?

 

Cups of Content is opgericht om deze zorg uit handen te nemen. Zo kan jij jouw tijd en energie efficiënt inzetten, terwijl Cups of Content jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt. 

mockupcocktails.png
23.jpg

Over Renske

Het gezicht achter Cups of Content is Renske van Santvoort, een communicatiespecialist met bijna tien jaar ervaring. 

"Ik heb een grote passie voor content creatie en het helpen van anderen. Ik ben altijd bezig met het verbeteren van mezelf, de mensen om mij heen en de wereld waarin we leven.

Tijdens mijn bachelor (communications) en master (cultural anthropology) was ik al bezig met het creëren van content voor diverse bedrijven. Daarnaast woonde en werkte ik in het buitenland en bezocht ik meer dan 25 landen. Overal leerde ik meer over de mensen, culturen en de wereld om ons heen. Al deze ervaringen en diverse standpunten helpen mij dagelijks bij het creëren van de beste content. 

Ik word enthousiast van mensen die hun dromen en passie volgen en ik wil een verschil maken in deze wereld. Naast mijn interesse in content creatie heb ik een grote passie voor de non-profit sector. Op dit moment werk ik naast Cups of Content ook (betaald en vrijwilliger) voor diverse humanitaire hulporganisaties om de meest kwetsbare groepen te helpen."

Samenwerken?

Ik geloof dat een klik van beide kanten enorm belangrijk is voor een goede samenwerking.

Ik wil graag weten wat jou drijft, waar jouw bedrijf voor staat en wat jij belangrijk vindt. Op die manier kan ik de juiste content voor jou creëren die gewenste resultaten boekt.

bottom of page